Ten Cate

Ten Cate

Ten Cate ondergoed voor Dames, Heren, jongens en meisjes - Altijd aanbiedingen - Betaalbare kwaliteit Ten Cate ondergoed bij ikwilondergoed.nl - Gratis verzending vanaf EUR 50,- Ten Cate biedt kwalitatieve bodywear voor jong en oud; van shapewear met een unieke materiaalsamenstelling tot onzichtbare naadloze bodyfashion.

Artikelen 1 tot 40 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De Koninklijke Ten Cate

Het Nederlandse Ten Cate houdt zich al twee eeuwen bezig met het fabriceren van ondergoed, het is dus niet verwonderlijk dat dit merk onder de gevestigde orde valt in de textielbranche. Wat heel uitzonderlijk is, is dat Ten Cate ondergoed het predikaat Koninklijk mag voeren. In 1992 ontving men deze eer van Koning Willem I voor hun buitengewone ondernemerschap. Inmiddels is Ten Cate uitgegroeid tot een multinational die zich naast het fabriceren van ondergoed ook met fabricage van andere producten bezighoudt, zoals bijvoorbeeld tenten of kunstgras. Al deze innovatie vind je natuurlijk terug in de kwaliteit van het huidige ondergoed van de Koninklijke Ten Cate.

 

Ruime keuze Ten Cate ondergoed

Zowel voor de meisjes en jongens als voor de dames en heren bieden wij een ruim assortiment Ten Cate ondergoed. Als je kijkt naar de collectie meisjesondergoed, dan zie je zowel uni kleuren als vrolijke prints met roze in de boventoon. Bij jongens is blauw en zwart favoriet, dus ook hier genoeg keus. De damescollectie geeft een ruim aanbod aan slips, shorts, hipsters en hemdjes met en zonder spaghetti bandjes. Slips vind je van gedegen tot verfijnde modellen met zacht kant en in diverse kleuren. De mannencollectie bestaat uit boxershorts, slips, t-shirts en hemdjes.

 

Betaalbaar ondergoed voor een super kwaliteit

Wat Ten Cate ondergoed onderscheidt van andere merken is onder andere dat zij sets verkopen van 2 of 3 stuks ondergoed. De prijzen van deze packs zijn uitermate aantrekkelijk en zeker concurrerend ten opzichte van andere merken. Bij ikwilondergoed.nl heb je zo’n set de volgende dag al in huis, mits bestelt voor 16.00 uur. Bestellen in onze webshop is veilig, eenvoudig en snel. Regelmatig plaatsen wij aanbiedingen in onze shop. Dan zijn onze kwaliteitsproducten nog goedkoper dan ze al zijn. Bezoek onze webshop dus regelmatig en blijf op de hoogte van nieuwe acties.