Sloggi

Sloggi

Sloggi ondergoed is bij het grote publiek voornamelijk bekend van damesondergoed en de mooie billboards langs de snelwegen. Toch produceert het bedrijf ook al 25 jaar voor mannen. Op dit moment is Sloggi in Nederland één van de grootste merken als het om ondergoed gaat. Op internetsite ilwilondergoed.nl vind je Sloggi ondergoed zowel voor dames als heren.

Het Sloggi ondergoed is gemaakt van het gepattenteerde Core Spun Cotton Lycra. Hierbij wordt het katoen om de lycra vezel. Sloggi staat bekend om dames slips met perfecte pasvorm en een vormvastheid die wasbeurten en droogtrommels moeiteloos weerstaat. De slipjes van Sloggi zijn onzichtbaar onder strakke kleding door de met lasertechnieken afgewerkte geschulpte sloggi-randen. Kortom, innovatieve, topkwaliteit dames slips met een perfecte pasvorm!

De geschiedenis van Sloggi ondergoed

In 1979 introduceert Sloggi de eerste slip zonder naden. Deze damesslip is van gekamd katoen met Lycra. Wasbeurten en droogtrommels hebben geen invloed op de pasvorm en de slip geeft optimale bewegingsvrijheid. Dit jaar worden er maar liefst 1,3 miljard Sloggi’s verkocht en is de Sloggi slip daarmee het best verkochte merk in heel Europa. Vanaf 1979 tot op de dag van nu zou je wel 12 keer naar de maan en terug moeten reizen om de hoeveelheid garen die is gebruikt voor Sloggi producten te moeten bereiken.

 

De ontwikkelingen van Sloggi

In 1886 introduceert Sloggi een mannenlijn : Sloggi Men. Ook de Sloggi heren kunnen nu genieten van de comfortabele, superzachte slips. Sloggi introduceert in 1991 een nieuwe lijn; de Sloggi Chic. Deze collectie is kenmerkend door het gebruik van elegant kant dat even elastisch is als de slip zelf. Dit geeft de Sloggi een luxe detail zonder af te doen aan de uitzonderlijke kwaliteit van het katoen. In 1999 volgt de Sloggi met slips zonder tailleband. Deze lijn heet Double Comfort, omdat de slip geen enkele naad meer heeft. Ook bereikt Sloggi in deze periode dat het gebruikte katoen fijn voor je huid is omdat het textiel milieuvriendelijk is. Ze krijgen daarvoor de Oeko-Tex Standaard 100.

 

Wetenswaardigheden

Met Sloggi Hot Hips is dit bedrijf de eerste producent van slips zonder naden aan de tailleband en beenopeningen. Dit gebeurt middels laser snijtechnologie. In 2007 komt Sloggi terecht in een online storm nadat ze bekend maken een campagne op te gaan zetten om het best gevormde achterwerk van de wereld te vinden. Dit ter promotie van hun nieuwe unisex Sloggi Colours lijn. 2007 Is ook het jaar dat de Sloggi Men de ruimte bezoekt. De astronaut Paolo Nespoli draagt zijdens zijn STS-120 missie een Sloggi! Bij Ikwilondergoed.nl is Sloggi ondergoed een van de populaire merken in de webshop met altijd een leuke aanbieding of actie.