Mey

Mey

Mey bodywear – super modieus ondergoed gemaakt in Albstadt Heel veel gevoelens ontstaan niet alleen in Hollywood. Maar ook in het plaatstje Albstadt. Want bodywear van Mey verleent een sensueel gevoel. Zowel bij het dragen als bij het kijken ernaar. Of het nu gaat om bodywear voor dames of heren, voor overdag of 's nachts: Mey wordt altijd gekenmerkt door innovatief en creatief design, modieuze zelfstandigheid, een geweldige kwaliteit en duurzaamheid in het gehele productieproces van de bodywear. Niets komt zo dicht bij ons als ons ondergoed. Daarom gebruikt Mey enkel speciaal geselecteerde grondstoffen en produceren zij ruim 85% van alle stoffen in hun eigen bedrijfslocatie in Duitsland. Ook de verdere verwerking vindt voornamelijk plaats in eigen bedrijven in Europa. Zo houden zij elke stap in de productie goed in de gaten en waarborgen zij de hoge Mey kwaliteit. Uw huid voelt echt het verschil.

Artikelen 1 tot 40 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Mey Deutsche Gründlichkeit

Deutsche Gründlichkeit, dat is wat je kan verwachten van het merk Mey. Dit Duitse familiebedrijf levert ondergoed van hoge kwaliteit waar je lang plezier van zult hebben. Mey produceert op 5 locaties in Europa haar ondergoed en levert ook hoofdzakelijk aan de Europese markt. Van oorsprong leverde Mey Bodywear alleen damesondergoed, pas later werd daar het herenondergoed aan toegevoegd. Opvallend in de geschiedenis van Mey zijn de Awards die zij hebben gewonnen, vooral op het gebied van duurzaamheid. Zij voldoen aan de strengste sociale en ecologische normen en dat siert dit merk. Zo wordt het katoen gekocht van katoentelers uit Peru die aangesloten zijn bij de CCC, een organisatie die o.a. de rechten van de arbeiders bewaakt.


Me, myself and Mey

In ons assortiment van Mey Bodywear vind je slips, hipsters, strings, tops en t-shirts. Opvallend is de ruime keuze in modellen en waar je ook voor kiest, ze zitten allemaal als een tweede velletje. Het draagcomfort is hoog, evenals de kwaliteit. Ook als je voorkeur uitgaat naar ondergoed met een kanten randje; het materiaal is zacht en prettig om te dragen. Mey gaat ervan uit dat hun producten niet voelbaar moeten zijn tijdens het dragen en niet zichtbaar moeten zijn door je bovenkleding en daarop is het design gebaseerd.


Mey ondergoed bestellen

Als je eenmaal dit merk hebt gedragen, dan zal je dat gegarandeerd blijven doen. Wij hebben dan ook een grote groep klanten die regelmatig Mey ondergoed via ons aanschaft. Dit gaat snel en eenvoudig in onze webshop. En bovendien veilig. Heb je een bestelling voor 16.00 uur geplaatst, dan heb je deze de volgende dag in huis. Onze collectie wordt regelmatig vernieuwd en onze merken worden nog steeds uitgebreid. Ook hebben wij vaak leuke acties, dus reden genoeg om onze webshop regelmatig te bezoeken.