Beeren

Beeren

Beeren ondergoed voor dames, heren, jongens en meisjes. Comfortabel ondergoed met een perfecte pasvorm? Ontdek de comfortabele Beeren ondergoedcollectie, speciaal voor het hele gezin. Naadloos en van super kwaliteit: Met de collectie heeft u gegarandeerd ondergoed dat heerlijk zit en voor een betaalbare prijs. Beeren ondergoed is een van de topmerken van ikwilondergoed.nl. Van jong tot oud, voor elk seizoen, klassiek of modern, Beeren heeft voor elk wat wils. Zowel aan pasvorm als draagcomfort is veel aandacht besteed en staat bekend als naadloze ondermode, wat het draagcomfort nog aangenamer maakt. De gebruikte materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Ondergoed van Beeren gaat dan ook jarenlang mee.

De Nederlandse kwaliteit van Beeren Bodywear

Het bedrijf Beeren is in 1957 opgericht in Gouda en bestaat dus al ruim een halve eeuw. Beeren is sinds de oprichting in handen van de familie Engelvaart en dus een familiebedrijf. Alhoewel het hoofdkantoor inmiddels is gevestigd in Waddinxveen, vindt de fabricage van het ondergoed plaats in Tunesië. Onder streng toezicht van Beeren wordt hier het hele productieproces van breien tot verpakken uitgevoerd. De distributie vindt plaats vanuit het hoofdkantoor in Nederland. Van hieruit wordt de Europese markt op zijn wenken bediend.


De collectie van Beeren ondergoed

Beeren biedt een uitstekende en ruime collectie ondergoed. Onderkleding voor mannen en vrouwen, maar ook voor baby’s en kinderen. Uitzonderlijk is de collectie thermo ondergoed. De meeste producten van Beeren worden met rondbreimachines gefabriceerd. Het grote voordeel hiervan is dat er geen zijnaden zijn. Ze maken gebruik van het beste katoen en hoge kwaliteit menggarens en dat voel je! Door de uitstekende pasvorm en het hoge draagcomfort is dit merk erg geliefd. Bovendien is de prijs/kwaliteitsverhouding bij Beeren uitstekend!


De collectie Beeren bij ikwilondergoed.nl

In onze webshop vind je een uitgebreide collectie thermo ondergoed van dit Nederlandse merk. Deze kan zowel door de dames als de heren worden gedragen en is niet zichtbaar door uw bovenkleding. In ons assortiment zijn hemden met korte en lange mouw en pantalons opgenomen. Thermo ondergoed is uitermate geschikt voor mensen die een buitenfunctie bekleden, maar wordt ook graag gedragen onder skikleding. Het belemmert uw bewegingen niet, ondanks dat deze onderkleding nauw aansluit op uw lichaam. Het vormt als het ware een dun laagje om uw huid. Het Beeren ondergoed neemt de temperatuur van het lichaam aan en zo blijf je lekker warm. De collectie bestaat uit neutrale kleuren zwart, grijs en wit. Bestellen via onze webshop is eenvoudig en snel. Dat geldt ook voor de levering van uw bestelling. Wij leveren kwaliteit ondergoed met scherpe prijzen en regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Heeft u een vraag, dan kunt u ons mailen of bellen.