Klantenservice

Contactgegevens

www.ikwilondergoed.nl
info@ikwilondergoed.nl

Create4More
Lombokstraat 13
6921 ZW  DUIVEN 

KvK:              61309990
BTW:             NL854292792B01

IBAN:            NL73RABO0198212615
BIC:               RABONL2U

Bovenstaand adres is geen bezoek- of afhaaladres. Tevens is dit niet het retour adres. Voor retour gegevens kijk op ruilen en retouren

Bestellen & Retouneren

Het retourneren van je bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Voorwaarde is dat het product ongebruikt en niet gewassen is en in een deugdelijke en onbeschadigde verpakking zit. Gedragen ondergoed kan wegens hygiënische redenen niet teruggestuurd worden.

Retourzendingen worden niet geaccepteerd zonder vooraf aan te melden via e-mail. Heeft u vragen over de mogelijkheid tot ruiling van uw product? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@ikwilondergoed.nl

Stappenplan retourneren.

Wilt u een artikel retourneren? Dan moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Volg hiervoor onderstaande stappen zodat wij dit zo snel en soepel mogelijk kunnen laten verlopen.

1. Meldt bij onze klantenservice dat u een artikel retour wilt sturen via info@ ikwilondergoed.nl , of vul het modelformulier voor herroeping in en stuur dit op via email of per post.

2. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek.

3. U ontvangt via e-mail instructies voor de verzending van het artikel.

4. Na ontvangst van uw zending storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug, afhankelijk van uw wens.

Let op! U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending van het product en de kosten hiervan. Volgens de wet "kopen op afstand" heeft u recht op volledige teruggave van het aankoopbedrag en eventueel betaalde verzendkosten. Dit geldt niet voor de verzendkosten voor retour zending.

Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Voor een snelle afhandeling dient u een kopie van de factuur mee te sturen en de reden van de retourzending te vermelden. 

Betalen en verzenden
Veilig Betalen bij ikwilondergoed.nl

Online betalen bij winkel-ondergoed.nl is betrouwbaar en veilig. Winkel-Ondergoed.nl maakt daarbij gebruik van het betaalplatform van Sisow.

U kunt bij ikwilondergoed.nl betalen met iDeal, Mistercash, Sofortbanking en Overboeking.

 

betalen 

 

De gegevens over uw betaling worden enkel uitgewisseld tussen Sisow en ikwilondergoed.nl. Beide hebben geen toegang tot uw vertrouwelijke gegevens. Deze uitwisselingen gebeuren met behulp van beveiligde protocollen.

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland en naar Duitsland en België zijn € 4.95.

Bij bestellingen boven de  € 50,- worden er geen verzendkosten gerekend.

Levertijd

Wanneer de betaling volledig is afgerond wordt de bestelling in Nederland binnen 2 werkdagen geleverd. Verzendingen naar België of Duitsland kunnen 1 tot 2 dagen langer duren.

Klachten

Mocht er onverhoopt een klacht zijn zoals een productiefout of een verkeerde levering, dan lossen wij dat graag voor je op. Stuur ons een mail met de omschrijving van je klacht en je ordernummer. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord van ons hoe we het probleem zullen aanpakken. Stuur de mail naar info@ikwilondergoed.nl of stuur het via deze pagina.