Bestellingen Retouren

Het retourneren van je bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Voorwaarde is dat het product ongebruikt en niet gewassen is en in een deugdelijke en onbeschadigde verpakking zit. Gedragen ondergoed kan wegens hygiënische redenen niet teruggestuurd worden.

Retourzendingen worden niet geaccepteerd zonder vooraf aan te melden via e-mail. Heeft u vragen over de mogelijkheid tot ruiling van uw product? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@ikwilondergoed.nl

Stappenplan retourneren.

Wilt u een artikel retourneren? Dan moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Volg hiervoor onderstaande stappen zodat wij dit zo snel en soepel mogelijk kunnen laten verlopen.

1. Meldt bij onze klantenservice dat u een artikel retour wilt sturen via info@ ikwilondergoed.nl , of vul het modelformulier voor herroeping in en stuur dit op via email of per post.

2. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek.

3. U ontvangt via e-mail instructies voor de verzending van het artikel.

4. Na ontvangst van uw zending storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug, afhankelijk van uw wens.

Let op! U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending van het product en de kosten hiervan. Volgens de wet "kopen op afstand" heeft u recht op volledige teruggave van het aankoopbedrag en eventueel betaalde verzendkosten. Dit geldt niet voor de verzendkosten voor retour zending.

Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Voor een snelle afhandeling dient u een kopie van de factuur mee te sturen en de reden van de retourzending te vermelden.